Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Warehouse Clearance Sale

up to 70 %

Myslíte si, že si čistíte uši správně, ale máte tento odstraňovač ušního mazu?

2024-05-14

Nerad se vyjadřuji k problémům, které jsem s ušním mazem zažil. Je to opravdu nechutné téma, opravdu.
Když jsem byl malý, nenáviděl jsem používání vatových tamponů. Jednou jsem na jednu příliš zatlačil a dostal jsem strach, že bych mohl ohluchnout. Moje máma říká, že to pro mě pětiletého dítěte bylo tak traumatizující, že jsem několik dní nemohl přestat brečet.
Po mnoha letech odkládání jsem konečně zkusil znovu použít vatové tyčinky - jako dospělý jsem si na ně zvykl docela rychle, nebylo to tak špatné, řekl bych. Proč jsem se vrátil k vatovým tamponům? Usoudil jsem, že by mi mohlo hrozit poškození sluchu.
Za tolik let, co jsem si nečistil zvukovody, se mi ušní maz v uších tak ucpal, že jsem začal mít problémy se sluchem – to mi řekl můj lékař. Navíc jsem začal slyšet zvonění v uších a ukázalo se, že mám tinnitus.
Použití vatových tamponů to však jen zhoršilo. To jsem ještě netušil, že vatové tampony jsou špatné na čištění uší obecně – pouze tlačí ušní maz dále, takže člověk slyší hůř a hůř.

Svého lékaře jsem začal navštěvovat poměrně často, protože mi nic nepomohlo – zkoušel jsem používat spreje, pumpičky, různé druhy vatových tamponů a tak dále. Moje problémy se jen zvětšovaly.
Potřeboval jsem rychle myslet - bál jsem se, že bych mohl navždy ztratit sluch. To poslední, co pro mě můj doktor mohl udělat, byla operace. A řeknu vám, že bych byl za takovou věc rád. Ale moje pojištění by to nepokrylo...
Upřímně, tohle byly některé z nejděsivějších okamžiků mého života. Nemohl jsem udělat nic, aby to zmizelo, protože nic nefungovalo. Neměl jsem dost peněz na pokrytí své operace. Bylo to zničující.

Tvidler zachraňuje situaci

Jednoho rána jsem procházel svůj facebookový kanál. Najednou mě zaujala věc s názvem Tvidler. Samozřejmě, že reklamy obvykle nekontroluji, ale tehdy jsem byl beznadějný, a tak jsem se rozhodl provést průzkum.
Zdá se, že Tvidler byl malý nástroj, který uchopí ušní maz a vytáhne ho ven, místo aby jej zatlačil dále, jako to dělají vatové tampóny. Vypadají jako drobné měkké vývrtky – stačí si měkký konec vložit do ucha a vosk vytáhnout.

Pamatujete si, jak jsem vyprávěl o svém starém strachu, že si strčím vatový tampon příliš daleko do ucha? Tvidler je navržen tak, aby nezpůsobil žádné poškození - konce těchto malých nástrojů jsou krátké a super měkké.
Tvidler mi tehdy vlastně dal naději. Pamatuji si, že jsem si v tu chvíli myslel, že nemám co ztratit, takže vyzkoušet toho malého kluka bylo jediné, co jsem mohl udělat. A překvapení - fungovalo to!
Nemůžu lhát, čištění uší pomocí Tvidler bylo nechutné. Ale zároveň to bylo nebeské uspokojení. Nemohl jsem uvěřit, že je v mých uších tolik místa - roky jsem v uších natahoval obrovské množství starého vosku.
Tvidler fungoval perfektně. Jen jsem si to stočil přímo do ucha a snadno jsem rozbil nahromaděný vosk. Rozdíl před a po byl noc a den.
Zvonění v obou mých uších okamžitě přestalo. A bylo to, jako by někdo zrušil zvuk všeho kolem mě (v tu chvíli byly moje problémy se sluchem vážné). Jediné slovo, které se k této situaci hodí, je „kouzlo“. Plakal jsem radostí - zvuky, které jsem slyšel, byly křišťálově čisté.

Tvidler pomáhá statisícům

Ukazuje se, že od doby, kdy byla značka Tvidler vytvořena, se stále více lidí vzdalo svých špatných návyků při čištění uší. Někteří z nich určitě věděli, jak nebezpečné jsou vatové tyčinky, ale neměli na výběr.
Sdílení mého příběhu na sociálních sítích mi umožnilo uvědomit si, že nejsem sám – spousta lidí čelila problémům se sluchem, různým ušním infekcím a dalším problémům způsobeným hromaděním ušního mazu.
Přechod na Tvidler je revoluční. Od té doby, co se objevil na trhu, se šíleně vyprodává, jakmile se dostane na sklad.
Zde je to, co řekli někteří z lidí, kteří se se mnou spojili po zveřejnění mého příběhu Tvidler:

"Tento produkt je skvělou náhradou za tampónky!"
Trustpilot stars

od Jiřiny

Hodnoceno 9.5/10 | 146 recenzí

Trustpilot logo

Spřátelil jsem se i se specialisty. Vzpomínám si, jak jeden z odborníků na uši, nos a krk, který mě kontaktoval, řekl:

Tvidler je daleko bezpečnější a lepší alternativa k čištění uší. Nejen, že se dostane hlouběji než vatový tampón, ale také se otáčí, aby odstranil další nánosy ze stran vašich zvukovodů.

Ale stojí Tvidler za ty peníze...?

Někdo by mohl říci, že 688,00 Kč za čistič uší může být příliš vysoká. No, běžné vatové tampony jsou mnohem levnější. Ale jako člověk, který měl pocit, že téměř ztratili sluch, mohu jen to, že ve srovnání s cenou operace, kterou mi nabídli, to není nic.
Věřím, že Tvidler čistí uši lépe než jakékoli vatové tampóny, které můžete najít - množství vosku, které jsem poprvé vytáhl z ucha, bylo neuvěřitelné.
Mějme také na paměti, že investice do Tvidler znamená, že už nebudete muset kupovat vatové tampóny. Takže věřím, že vám to může dokonce pomoci ušetřit peníze.
A co je nejdůležitější, tento malý nástroj vrátil tisícům lidí jejich normální život. Co může být důležitější než vaše zdraví?
Celkově, jak to vidím já - 688,00 Kč za to rozhodně stojí.

AKTUALIZACE

{Tento týden si objednalo 10 072 lidí}

Tvidler nabízí 70 % OFF slevu . Chcete-li ji uplatnit, klikněte na tlačítko níže.

OBJEDNEJTE NYNÍ – ZAPLAŤTE PŘI DORUČENÍ
TOTO JE REKLAMA A NEJEDNÁ SE O ZPRAVODAJSKÝ ČLÁNEK, BLOG, ANI AKTUALIZACI OCHRANY SPOTŘEBITELE
MARKETINGOVÁ INFORMACE: Tento web funguje jako e-shop. Proto byste měli vědět, že majitel má finanční vztah s produktem a službami inzerovanými na webu. Majitel obdrží platbu, kdykoli je skrze web doporučen zájemce o produkt
REKLAMNÍ INFORMACE: Tento web a produkty a služby uvedené na tomto webu jsou reklamního charakteru. Tato webová stránka je reklama a ne zpravodajská publikace. Všechny osoby vyfotografované na tomto webu jsou modely. Vlastník tohoto webu a produktů a služeb uvedených na tomto webu poskytuje pouze službu, kde si zákazníci mohou získat a porovnat.